• Fri fragt over 799,-
  • Levering 1-4 hverdage
  • Prismatch på alle varer

Om Den Lille Rytter

 

Mit navn er Nanna, og jeg er indehaver af Den Lille Rytter. 

Jeg er bosiddende ved Aalborg i Nordjylland, hvor jeg bor sammen med min mand og vores to børn. 

Jeg overtog shoppen i august 2022 fra tidligere ejer, som selv har bygget shoppen op fra bunden. 

Baggrunden og motivationen for at overtage en shop med rideudstyr til børn er hovedsageligt, at jeg altid mere eller mindre har været "hestepige", helt tilbage fra min barndom, hvor jeg selv var en lille rytter. Desuden har jeg i dag selv en lille rytter i huset, i form af min datter, som også er blevet hestetosset, ligesom flere andre piger i min familie. Det har efterhånden udviklet sig til, at det er heste og ridning vi mødes om i weekenderne, når vi ses sammen i familien, så det var meget naturligt for mig, at min virksomhed skulle handle med rideudstyr, og at det så er til børn, er specielt når man selv er mor og kan relatere til de tanker andre ponymødre har. 

Med Den Lille Rytter ønsker jeg at sælge lækkert rideudstyr til børn og unge og deres ponyer og heste, som samtidig ligger i den prisvenlige ende af skalaen - fordi børn bare vokser virkelig hurtigt. 

Udover meget lækkert udstyr til børn og unge har jeg også udstyr til voksne og til heste, så kan mor nemlig også købe noget til sig selv, når hun shopper til børnene. Det er jo ikke så tosset. 

Jeg ønsker at yde kundeservice helt i top, og jeg vil gøre mig umage med at give jer alle sammen en god shoppingoplevelse. 

Desuden tager jeg meget gerne imod feedback - fordi jeg bare rigtig gerne vil gøre mit arbejde så godt som muligt. Hvis i har specielle ønsker til produkter eller brands i tænker kunne være interessante for mig at sælge i shoppen, tager jeg meget gerne imod ideer. Send blot en mail til mig.

Tak fordi i kigger forbi Den Lille Rytter - og god shopping.

 

De bedste hilsner 

 

Nanna